Plugg

Jaha, då har man satt igång och börjat plugga igen då. På gott och ont! Har lyckats plöjt mig igenom en väldans tråkig bok denna vecka: Utvärdering i politik och förvaltning, kräks! Men, har ju lyckats tagit mig igenom den före kursstart i alla fall :) Och har ju naturligtvis glömt vad trött jag blir av att sitta vid mitt skrivbord och läsa, läsa, läsa . . .

Tjejerna stortrivs på sitt nya dagis i alla fall och det är jätteskönt. Igår frågade jag när vi gick hem om de trivdes och fick till svar att det gjorde de, och att de nästan inte saknade mig alls. Det var ju skönt att höra :)

I helgen som var fyllde Ella 3 år. Det var inte alls kul att bli väckt med Ja må hon leva på söndagmorgonen, men efter ett litet tag så kom hon nog på att det skulle nog bli lite kul att kika vad som fanns i paketen i alla fall. Sen dök favoritmostrarna Isabell och Gabriella upp och sen var det full fart.

Har packat min lilla väska, åker ju till Paris i morgon. En bra avslutning på sommarlovet innan skolan drar igång på måndag igen, säkert med full fart då det endast är en femveckorskurs. Ska ha det så skönt i helgen och njuta av den sista sommarledigheten :)








Dålig uppdatering

Ja, måste ju medge att jag har blivit väldigt dålig på att uppdatera min blogg. Vet ej riktigt vad det beror på? Bristande intresse eller att min dator är så j-a seg så den åker ut snart!!! ? Och snart börjar studierna igen så då gäller det att ha en dator som fungerar.

Ja, min förra "lediga" vecka så städade jag, vi började på nya dagiset och sen jobbade jag helg på Tunbacka. Kul att komma dit lite igen och träffa vissa gamlingar som jag tycker mycket om. Och inskolningen på Västanvinden, tjejernas nya dagis går jättebra, i dag har de varit där själva och det hade gått bra. Det är verkligen härligt att kunna gå till och från dagis - det tar högst tio minuter med tjejerna. Spar både tid och pengar. På eftermiddan idag så var vi och tackade för oss på Kålhagen, eftersom inte ordinarie personal var på plats när vi slutade i sommar. De blev glada att se tjejerna och tjejerna tyckte också det var kul att få träffa sina gamla kompisar igen. Fast det gick fort för dom att träffa nya kompisar på sitt nya dagis så tur är väl det.

Nu har jag bokat tid hos fotografen, som jag har haft i tanke länge, för att få ett foto på alla mina barn. Hittade en här i Hudik som har tagit mycket fina foton så jag hoppas han får med alla bra samtidigt, det är ju inte så lätt märker man när det knäpps familjebilder vid högtidstillfällen då många är samlade. Alltid är det någon som blundar eller gör någon annan konstig min.  Men jag hoppas att nå´t blir bra!

Nej, nu är det kväller om man ska orka upp till åtta i morgon. Hur ska det bli nästa vecka då när skolan börjar och vi lär upp till sju?

Go´natt!


Färdigjobbat

Ja, då har jag jobbat mina veckor på Kompaniet. Fick så många fina ord på kvällsmötet i kväll så när det var min tur att prata så kom mina tårar - jag tackade dem också för allt de har gett mig. Det är knepigt, eller egentligen inte, hur nära inpå man kan komma vissa människor på bara några veckor, några dagar, några samtal vid ett sådant jobb. Jag är i alla fall glad och tacksam att jag har fått jobba där i sommar, få en liten inblick i missbruksvärlden och få se vilka fina människor som där finns.

Har haft Susanne med barn här några dagar, otroligt vad Oscar och Lilly har växt på fyra veckor. Men till nästa gång blir det inte så långt då Ella fyller år om ett par veckor.

Ja, då ska jag ha några dagar ledigt innan skolan börjar. Ska städa lite mer noggrant än vad jag gjort på hela sommare, kanske till och med torka lite damm? Städa och tvätta bilen, skura mattor som ej går in i maskinen, röja lite på vinden, ta fram cykeln för i år (är det nån mening egetligen?) och så ska "småtjejerna" börja skolas in på deras nya dagis. Lite ledigt ska vi också ha!



Dubbla tvillingpar



Mormor och Lilly



Alexandra och Lilly



och Ella



Go´natt!

Måndag igen . . .

Ja, då var det måndag igen då! Var ju och hälsade på Annika i helgen. Var till Torön och åt grillbuffé och så skulle det vara 80-talsafton men vet inte om det var så värst med det. I alla fall tyckte vi det var tråkigt och skaffade skjuts in till Ljusdal och gick på Järnvägs. Tyvärr så är det lite för mycket folk där för att passa mig riktigt. Men, men ... Igår hade vi en trevlig dag, tog en runda runt Kyrksjön, var på pizzerian i gamla stan och åt pizza, satt ute och fikade vid det nya fiket bredvid Prix och pratade, och pratade :)

Idag har jag jobbat och Alexandra har varit så duktig och passat Isabell som har haft feber. Gabriella har varit själv på dagis i dag, utan protester faktiskt. Annars är de ju i stort sett aldrig ifrån varandra, tror att de gångerna går att räkna på en hand. Men nyttigt för dom är det ju, och det lär väl bli mer när de blir äldre och går som de vill. Det var sista dagen på Kålhagen idag, nästa vecka ska de börja skolas in på Västanvinden. Härligt att kunna gå till och från dagis. Men vi har i alla fall varit väldigt nöjda med Kålhagen och lär väl dit och säga riktigt Hejdå bara ordinarie personal är på plats igen.

I morgon kommer Johan, Susanne och barnen. Johan åker vidare till Gävle men Susanne blir kvar nån dag. Det är nästan fyra veckor sen jag såg Oscar och Lilly, de lär väl ha växt något alldeles kollosalt sen dess kan jag tro :)

Go´natt!


RSS 2.0