Fönsterputs

Idag har det varit fönsterputsning på mitt schema. Tänkte det var bäst att passa på innan kylan och snön kommer, och när man väl är ledig förstås. Så nu är alla fönsterna putsade, dock inte emellan men det skiter jag i :) Har nog inte gjort det på ett par år och känner att jag genar mer och mer med åren, det går så bra ändå :)
Gardinerna har jag inte fått upp än men det är ju ingen brådska heller, huvudsaken fönstren är tagna.

Har trots detta haft en lugn och skön, ledig dag. Hade sovmorgon och morgonmys med småtjejerna i morse. Sen har vi fikat, spelat lite kort (skittunna) och jag har spelat musik under min fönsterputsning. Allting går så mycket lättare med bra musik till. Nu blir det nog en liten powernap, sen lutar det nog åt en hämtpizza från Black & White så jag slipper laga mat :)

Kram


Paris

Ja, för tre veckor sen så var ju jag och Annika till Paris och hade en jättetrevlig helg. Man kan ju tänka sig att  åka endast över fredag-söndag skulle vara alltför kort tid för att hinna med och se en hel storstad. Men, nu med några erfarenheter av detta så tycker jag absolut att det är värt det, och man hinner mycket mer än vad man kan tro. För mig var inte Paris i sig en sådan tilltalande stad men alla dess sevärdheter var absolut sevärda. Annars var staden ganska vit! och charmlös i jämförelse med London och Rom. Men absolut kul att få komma dit och se staden och dess folkliv. Att få sitta på ett café och dricka vin, lyssna på levande fransk musik och titta på folkvimlet var hur härligt som helst. Skönt att få avsluta sommaren också på detta vis. Något att ha med sig när höstmörkret kryper inpå en, även om det är mysigt i sig.

Just nu är jag bara så fascinerad av att läsa om kvinnomisshandel så jag får verkligen ta mig i kragen för att sluta läsa och göra något annat. Känner att jag för min hjärnas skull måste lägga band på mig, måste göra något praktiskt emellanåt. Så just nu har jag satt i gång och håller på att städa lite :)

Trevlig helg och kram <3














RSS 2.0