Sommar

Ja, nu kan man verkligen säga att sommaren har kommit! Rejält! Min lägenhet som är så varm i vanliga fall, är som en bastu nu. Och fönstren går ju inte att ha öppna nattetid då jag bor alldeles intill stora vägen och hör tillräckligt mycket ändå med stängda fönster. Fönstren skall bytas till nya, djupdämpande men det blir nog förmodligen inte förrän nästa år. Men dagtid är det bara att ha alla fönster i lägenheten öppna så det drar igenom så mycket som möjligt. Men nu ska vi åka och svalka oss, passa på när vi är lediga och det är finväder. Sexton grader var det i går kväll när Alexandra var till Maln med en kompis och badade. Så då får vi ju svalka oss i alla fall:)

Alexandra var med sin kompis Rasmus och hans pappa och fiskade sent i går kväll och lyckades fiska upp 32 st. strömmingar! Första gången jag får så nyfiskad strömming, härligt att ha till middag idag!

Försök att njuta lite av sommaren...................Det är ju som det är när man jobbar, men att försöka ta sig en liten tid per dag i alla fall och bara njuta, känna värmen, dofterna och att bara vara.

Kommentarer
Postat av: Marie

Wow...vilken fiskelycka!!! =D

2009-06-25 @ 17:57:24
URL: http://myzoone.blogg.se/
Postat av: Susanne Hallqvist

Vad roligt med så mycket fisk. Men var det inte Alexandra som drog upp så mycket fisk i Dåasen för några år sedan en påsk, när det nappade sprang hon bara iväg och fick på så sätt upp fisken ur hålet!

2009-06-25 @ 22:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0